Mr. & Mrs. Lane

About

Hier, aan het IJ, meestal gezeten op de sofa met een kopje thee, bedenken en maken wij programma’s. We zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen, naar iets dat je nog niet hebt gezien, iets waardoor je wordt verrast en geïnspireerd. Het moet ergens over gaan, of je moet erom lachen.

Dat kan van alles zijn: een talkshow, programma’s over wetenschap of politiek, documentaires of een groot live programma. Het moet je in ieder geval niet onberoerd laten. Wij zijn dol op nieuwe verhalen en vormen, dat zit in de genen van Mr. & Mrs. Lane.

Alhoewel we volgens onze buren iets weg hebben van een multimediabedrijf, gebruiken we dat woord (behalve bij scrabble) liever niet. Hokjes zijn maar hokjes.

Op de oude naamplaatjes van de diverse laatjes in het walnoten bureau van Mrs. Lane lezen we nieuws, donkere materie, reizen, kabuki, Amerika, kunst en kattendarmen (Mrs. Lane tennist graag, vandaar).

Vanwege het hanenpoten handschrift van Mrs. Lane zijn de andere naamplaatjes onleesbaar, maar we doen ons best deze op den duur te ontcijferen.

Voorlopig storten we ons, met hart en ziel en met een grote glimlach, op de start van het nieuwe productiehuis. Dit doen we niet alleen, maar samen met de vele vrienden en familie van Mr. & Mrs. Lane.

Kom ons ‘ns bezoeken!  Elke dinsdagmiddag bakt Mr. Lane zijn befaamde appeltaart, volgens geheim familierecept. En ja, we hebben ook stickers. 

De groeten van Mr. & Mrs. Lane.